Ontwerpbestemmingsplan Fischerpad 9 Einighausen
Logo Sittard-Geleen
Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken bekend dat zij bij besluit van 17 november 2015 hebben ingestemd met een ontwerp van het bestemmingsplan ‘Fischerpad 9’ en dat ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerp van dit bestemmingsplan ter visie ligt.
 
Het ontwerp van het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Fischerpad 9 te Einighausen. Op het perceel bevinden zich een agrarisch bedrijf met opstallen. De bestemming van dit perceel is in 2013 gewijzigd in “wonen”.
Op deze locatie wil zich nu een akkerbouwbedrijf vestigen. Om die reden is het noodzakelijk om het bestemmingsplan nu herzien.
B&W van Sittard-Geleen willen meewerken aan de vestiging van dat akkerbouwbedrijf.
 
U kunt het ontwerp van het bestemmingsplan, bestaande uit een verbeelding (voorheen: plankaart), regels (voorheen: voorschriften) en een toelichting inzien van maandag 23 november 2015 gedurende zes weken (dus tot en met 4 januari 2016) inzien bij de balie Vergunningen van de Stadswinkel Geleen (enkel op afspraak van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur), Markt 1 te Geleen.
Het ontwerpbestemmingsplan is tevens in te zien via: www.ruimtelijkeplannen.nl.: NL.IMRO.1883.Fischerpad9-ON01.
 
Binnen de termijn van ter inzage legging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling (maar bij voorkeur schriftelijk) zijn of haar zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de Raad van de gemeente Sittard-Geleen, Postbus 18, 6130 AA Sittard.
Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij het team Gebiedsontwikkeling, na telefonische afspraak met dhr. R. Friesen, telefoon 046-4777777. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt.
Naar boven