Vastgesteld beeldkwaliteitsplan Uitbreiding bedrijventerrein Kolksluis (gemeente Schagen)
Logo Schagen
Burgemeester en wethouders van de gemeente Schagen maken bekend dat het beeldkwaliteitsplan Uitbreiding bedrijventerrein Kolksluis op 27 oktober 2015 door de gemeenteraad is vastgesteld.
Inhoud beeldkwaliteitsplan
Het bestemmingsplan Uitbreiding bedrijventerrein Kolksluis vormt het juridische kader voor de daadwerkelijke ontwikkeling in het plangebied. Als aanvulling op en ter ondersteuning van dit wettelijke kader is een beeldkwaliteitsplan opgesteld. Dit nieuwe beeldkwaliteitsplan wordt het sturings- en toetsingsinstrument voor de ruimtelijke inrichting van de uitbreiding.
Ter inzage
Het ontwerp beeldkwaliteitsplan ligt gedurende een termijn van zes weken tijdens werkdagen ter inzage ligt bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis, Laan 19 te Schagen. Tevens is dit beeldkwaliteitsplan als bijlage 2 opgenomen in het bestemmingsplan “Uitbreiding bedrijventerrein Kolksluis”. Dit bestemmingsplan is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0441.BPBGZKOLKSLUIS-VA01.
Tegen het raadsbesluit tot vaststelling van het Beeldkwaliteitsplan staat geen bezwaar en beroep open. Het Beeldkwaliteitsplan treedt op 20 november 2015 in werking.
Schagen, 19 november 2015
Naar boven