Ontwerp Wijzigingsplan Sotaweg 49 Roelofarendsveen
Logo Kaag en Braassem
Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening stellen wij u in kennis van de terinzagelegging van het ontwerp wijzigingsplan Sotaweg 49 te Roelofarendsveen, dat van donderdag 12 februari 2015 tot donderdag 26 maart 2015 ter inzage ligt. De stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis en kunnen ook digitaal worden geraadpleegd via www.ruimtelijkeplannen.nl via de IMRO-code NL.IMRO.1884.Sotaweg49-ONT1.
Het wijzigingsplan is opgesteld op aanvraag en betreft een wijzigingsplan voor uitsluitend de locatie Sotaweg 49 te Roelofarendsveen. Dit wijzigingsplan houdt in de omzetting van een bedrijfswoning naar een burgerwoning. Op het perceel wordt dan ook een deel van de bestemming gewijzigd in de bestemming Woondoeleinden.
Gedurende de ter inzage termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze op het ontwerp wijzigingsplan bij het college kenbaar maken. De zienswijze moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen, onder vermelding van ‘zienswijze wijzigingsplan Sotaweg 49’.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantenadviseurs, tel. 071-3327272, e-mail info@kaagenbraassem.nl.
Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem, 11 februari 2015
Naar boven