Ontwerp-bestemmingsplan Herziening Halderheiweg ongenummerd tussen 3 en 5
Logo Boxtel
Burgemeester en wethouders van Boxtel maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van vrijdag 13 februari 2015 tot en met donderdag 26 maart 2015 het ontwerpbestemmingsplan ‘Herziening Halderheiweg, ongenummerd tussen 3-5’ ter inzage ligt.
Aanleiding en inhoud
In 2011 werd het bestemmingsplan Halderheiweg ongenummerd tussen 3 en 5 vastgesteld. Dit plan maakt de bouw mogelijk van 2 vrijstaande woningen. Deze woningen zouden gedeeltelijk boven de bestaande vijver (met de bestemming Water) gebouwd kunnen worden. Initiatiefnemer heeft gevraagd het bestemmingsplan zodanig aan te passen dat de binnen het plangebied aanwezige vijver gedempt kan worden. Om dit mogelijk te maken is de bestemming Water in het herziene plan aangepast in Groen.
Inzage
Het ontwerpbestemmingsplan Herziening Halderheiweg ongenummerd tussen 3 en 5 is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0757.BP06halderheiweg-OTW1
Daarnaast ligt het plan in kopie ook ter inzage in de leeshoek van het gemeentehuis, ingang aan de Dr. Van Helvoortstraat.
Zienswijze
Tot en met donderdag 26 maart 2015 kan iedereen mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen kenbaar maken bij de raad van de gemeente Boxtel, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel.
Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Boxtel via telefoonnummer (0411) 65 52 49.
Wet- en regelgeving
Op deze bekendmaking is onderstaande wet- of regelgeving van toepassing. Let op! De link naar de wet- of regelgeving hebben wij gemaakt op 9 februari 2015. Als u op de link klikt krijgt u dan ook de tekst te zien zoals deze op 9 februari 2015 geldend was. Houd er rekening mee dat de wet- of regelgeving inmiddels aangepast kan zijn. Via http://wetten.overheid.nl/zoeken kunt u de geldende tekst vinden
Van toepassing op deze bekendmaking is:
Naar boven