Coördinatiebesluit en ontwerpbesluiten voor Nergena ongenummerd
Logo Boxtel
Coördinatiebesluit
Burgemeester en wethouders van Boxtel maken bekend dat zij hebben besloten de Coördinatieverordening ruimtelijke initiatieven Boxtel toe te passen voor de bouw van 1 Ruimte-voor-Ruimte woning op het perceel Nergena ongenummerd. De coördinatieregeling maakt het mogelijk om de besluiten behorende bij deze ontwikkeling gezamenlijk voor te bereiden en te coördineren. Het gaat hierbij in dit geval om het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen. Het doorlopen van deze procedure heeft tot gevolg dat tevens bundeling van rechtsbescherming plaatsvindt. Hierdoor hoeft een belanghebbende burger slechts tegen één besluit rechtsmiddelen aan te wenden. Het College van Burgemeester en Wethouders verzorgt de coördinatie en de vaststelling van de omgevingsvergunning. De bevoegdheid tot vaststelling van het bestemmingsplan blijft in handen van de gemeenteraad.
Het is niet mogelijk tegen dit coördinatiebesluit bezwaar of beroep in te stellen.
Ontwerpbesluiten
Op grond van artikel 3.8 van de Wet op de ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders bovendien bekend dat in verband met dit coördinatiebesluit met ingang van 13 februari 2015 ter inzage liggen:
-Ontwerp bestemmingsplan Nergena ong.
Het plangebied van het bestemmingsplan betreft een perceel aan Nergena (ongenummerd) en is gelegen naast Tongeren 60A. Het bestemmingsplan maakt de bouw mogelijk van één vrijstaande Ruimte-voor-Ruimte woning.
-Het ontwerpbesluit tot het verlenen van een omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen van 1 woning
Er is een omgevingsvergunning aangevraagd voor de bouw van 1 woning. Het ontwerpbesluit bevat ons voornemen om deze vergunning te verlenen.
Inzage
Het ontwerpbestemmingsplan Nergena ong. van de gemeente Boxtel en het ontwerpbesluit tot het verlenen van de omgevingsvergunning liggen met ingang van 13 februari 2015 tot en met 26 maart 2015 ter inzage in de leeshoek van het gemeentehuis, ingang aan de Dr. Van Helvoortstraat.
Daarnaast zijn de stukken digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder decode NL.IMRO.0757.BP01nergenaong2014-OTW1
Zienswijzen
Tot en met 26 maart 2015 kan iedereen schriftelijk, mondeling of digitaal een zienswijze naar voren brengen. In de zienswijze moet u kenbaar maken tegen welk ontwerpbesluit de zienswijze zich richt.
Als de zienswijze zich richt op het ontwerpbestemmingsplan dan behandelt de gemeenteraad de zienswijze bij het voorstel over de vaststelling van het bestemmingsplan.
Burgemeester en wethouders nemen het besluit op de aanvraag omgevingsvergunning.
Voor het indienen van een mondelinge reactie of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Boxtel tel. (0411) 65 52 93
 
Wet- en regelgeving
Op deze bekendmaking is onderstaande wet- of regelgeving van toepassing. Let op! De link naar de wet- of regelgeving hebben wij gemaakt op 9 februari 2015. Als u op de link klikt krijgt u dan ook de tekst te zien zoals deze op 9 februari 2015 geldend was. Houd er rekening mee dat de wet- of regelgeving inmiddels aangepast kan zijn. Via http://wetten.overheid.nl/zoeken kunt u de geldende tekst vinden
Van toepassing op deze bekendmaking is:
Naar boven