Inspraak voorontwerp bestemmingsplan Leusden-zuid
Logo Leusden
Voor Leusden Zuid en Tabaksteeg bereiden wij een nieuw bestemmingsplan voor; bestemmingsplan Leusden-zuid. Dit bestemmingsplan is gericht op het behoud van de bestaande leefomgeving. Het regelt de bouw en gebruiksmogelijkheden van uw perceel. Binnen dit bestemmingsplan worden niet meer nieuwe woningen of grote ontwikkelingen mogelijk gemaakt dan nu al het geval is.
 
Het voorontwerp bestemmingsplan Leusden-zuid ligt vanaf donderdag 19 november 2015 tot en met woensdag 30 december ter inzage in het kader van inspraak. U kunt het voorontwerp bestemmingsplan inzien op internet via het internetadres
 
 
U kunt het voorontwerp bestemmingsplan ook inzien bij het omgevingsloket in het gemeentehuis op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur.
 
Inspraak
Tijdens de inzageperiode kunt u een reactie geven op het voorontwerp bestemmingsplan. Dit kunt u doen op een aantal manieren:
  • 1.
    U kunt een email sturen aan gemeente@leusden.nl onder vermelding van ‘inspraak bestemmingsplan Leusden-zuid’. Uw e-mailbericht wordt behandeld als alle schriftelijke inspraakreacties. Dat wil zeggen dat u na afloop van de inspraakperiode antwoord krijgt op uw reactie.
  • 2.
    Bij het omgevingsloket in het gemeentehuis liggen inspraakformulieren die u kunt invullen en afgeven.
  • 3.
    U stuurt een brief naar Gemeente Leusden, t.a.v. afdeling Beleid, Postbus 150, 3830 AD Leusden onder vermelding van ‘bestemmingsplan Leusden-zuid’.
 
Inloopavond woensdag 2 december
Op woensdag 2 december  organiseert de gemeente een inloopavond over het voorontwerp bestemmingsplan Leusden-zuid in het gemeentehuis. U kunt tussen 19.00 uur en 20.00 uur binnenlopen voor informatie over het bestemmingsplan en om uw vragen te stellen. Er wordt geen presentatie gehouden.
 
Procedure
Na de inspraakfase volgt nog de wettelijke zienswijzeprocedure. Het bestemmingsplan wordt dan nogmaals zes weken ter inzage gelegd, voordat het door de gemeenteraad wordt vastgesteld. Meer informatie over het bestemmingsplan, de procedure en uw mogelijkheden om uw inbreng te geven hierin vindt u op www.leusden.nl/bestemmingsplannen.
Naar boven