Gemeente Haren - Bestemmingsplan Waardeel gewijzigd vastgesteld - Haren Gn
Logo Haren
Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 26 oktober 2015 het bestemmingsplan Waardeel te Glimmen gewijzigd heeft vastgesteld.
 
Dit plan voorziet in een regeling voor het oprichten van (maximaal) zes woningen op het perceel Rijksstraatweg 50 te Glimmen (terrein van het voormalig garagebedrijf Deen). De woningen worden ontsloten via een aan te leggen weg naar de Rijksstraatweg.
 
Het bestemmingsplan Waardeel is op één punt gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ter inzage gelegde ontwerp-bestemmingsplan. Op de verbeelding is de bestemming groen opgenomen voor een strook grond met een diepte van twee meter grenzend aan de percelen Nieuwe Schoolweg 2A, 2B, 4 en Rijksstraatweg 54 te Glimmen.
 
Het gewijzigd vastgestelde plan ligt met ingang van donderdag 19 november 2015 gedurende zes weken (tot 31 december 2015) ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 10 in Haren Gn. Tevens kunt u het plan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.
 
Rechtsbescherming
Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht. Ook kunt u beroep instellen als u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat was om eerder een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen. Een beroepschrift stuurt u naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (ABRvS), Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt, kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de ABRvS. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer W.A. Holtjer, w.a.holtjer@haren.nl of de heer P.P. Antuma, p.antuma@haren.nl of via telefoonummer 14 050.
 
Naar boven