Ontwerpwijzigingsplan Plattelandswoning Boterwijksestraat 8, gemeente Oirschot
Logo Oirschot
 
Burgemeester en wethouders van Oirschot maken bekend dat het ontwerpwijzigingsplan Plattelandswoning Boterwijksestraat 8 in Oirschot ter visie wordt gelegd. Vanaf donderdag 19 november 2015 liggen het ontwerpwijzigingsplan (NL.IMRO.0823.WPBGBOTERWIJK8-ONTW) en de bijbehorende stukken gedurende zes weken voor eenieder ter visie. U kunt het ontwerpwijzigingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan ligt ook ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis aan de Deken Frankenstraat 3 in Oirschot. Om het plan in te zien kunt u een afspraak inplannen.
Waar gaat het ontwerp wijzigingsplan over?
Het ontwerpwijzigingsplan heeft als doel om bestaande bedrijfswoning aan de Boterwijksestaat 8 aan te duiden als plattelandswoning. Hierdoor mag de bedrijfswoning ook bewoond worden door personen die geen binding hebben met het bijbehorende glastuinbouwbedrijf.
Wilt u hierover een zienswijze kenbaar maken?
Binnen de genoemde termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling (niet per e-mail) een zienswijze kenbaar maken op het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Oirschot (Postbus 11, 5688 ZG Oirschot). Mondelinge zienswijzen kunt u tijdens openingstijden van het gemeentehuis op afspraak kenbaar maken bij de Centrale Balie.
Naar boven