Gemeente Rhenen - Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan “Weteringsteeg 24a, Rhenen”
Logo Rhenen
Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 10 november 2015 het bestemmingsplan “Weteringsteeg 24a, Rhenen” heeft vastgesteld. Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn er wijzigingen doorgevoerd in de regels en de verbeelding. De wijzigingen hebben betrekking op het toevoegen van de dubbelbestemming ‘Waarde-Archeologie’.
Inhoud
Het bestemmingsplan voorziet in het omvormen van de bestemming ‘Wonen’ naar de bestemming ’Agrarisch loonbedrijf’ op het perceel Weteringsteeg 24A te Rhenen.
Inzien
Het bestemmingsplan, inclusief raadsbesluit en onderliggende stukken liggen van donderdag 19 november 2015 tot en met donderdag 31 december 2015 voor een ieder ter inzage.
  • Het bestemmingsplan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl, via identificatienummer NL.IMRO.0340.BPWeteringsteeg24A-VA01;
  • Het bestemmingsplan is digitaal in te zien via onze website www.rhenen.nl (via de zoekterm “ter inzage leggingen”);
  • Een analoog (papieren) exemplaar van het bestemmingsplan is ook in te zien in het gemeentehuis van Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 75 te Rhenen. Inzien kan:
    • zonder afspraak: maandag, dinsdag en donderdag: 09.00-17.00 uur, woensdag: 09.00-20.00 uur en vrijdag 09.00-16.00 uur;
    • met afspraak: maandag t/m vrijdag 13.00-16.00 uur;
    • het bestemmingsplan wordt ter inzage gelegd bij de balie. Indien u vragen heeft over het bestemmingsplan dan dient u een afspraak te maken.
Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Martijn van Dee, telefoonnummer 140317 of e-mail martijn.van.dee@rhenen.nl.
Beroep
Belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten eerder geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan naar voren te hebben gebracht kunnen beroep instellen. Verder kunnen alle belanghebbenden beroep instellen ten aanzien van de punten waarop een bestemmingsplan gewijzigd is vastgesteld ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.
Het instellen van beroep kan van vrijdag 20 november 2015 tot en met donderdag 31 december 2015 bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’S-GRAVENHAGE.
Het vaststellingsbesluit treedt in werking op vrijdag 1 januari 2016, tenzij binnen die termijn in samenhang met een ingesteld beroep een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’S-GRAVENHAGE. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en/of het vragen om een voorlopige voorziening zijn kosten (griffierecht) verbonden.
Naar boven