Ontwerp bestemmingsplan “Rechte Heitraksedijk 2” (herziening)
Logo Deurne
  •  
Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat met ingang van 20 november 2015 het ontwerp bestemmingsplan “Rechte Heitraksedijk 2” te Neerkant (NL.IMRO.0762.BP201507-B001) en de hierbij behorende stukken voor eenieder gedurende zes weken ter inzage liggen. Dit ontwerp bestemmingsplan gaat over een vormverandering en vergroting van het agrarisch bouwvlak
Ter inzage
De regels van het ontwerp bestemmingsplan, de daarbij behorende toelichting (inclusief bijlagen), de verbeelding en het concept vaststellingsbesluit liggen ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis van Deurne, Markt 1. U kunt hier terecht tijdens de openingstijden. Voor een ander tijdstip moet eerst een afspraak gemaakt worden.
Ook zijn deze stukken digitaal te raadplegen via www.deurne.nl > Projecten & Plannen > Digitale bestemmingsplannen, of via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.  
 
Indienen zienswijzen
Iedereen kan gedurende de termijn van terinzagelegging mondeling of schriftelijk een zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het College van burgemeester en wethouders van Deurne (Postbus 3, 5750 AA Deurne). Voor een mondelinge zienswijze of nadere informatie kunt u een afspraak maken met Freyja Ricken-Cleven van de afdeling Ruimte en Samenleving, team Leefomgeving.
 
  •  
Naar boven