Ontwerp omgevingsvergunning Hyacinthenlaan 8-10 Hillegom
Logo Hillegom
Burgemeester en wethouders van Hillegom maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning te verlenen voor Hyacinthenlaan 8-10 om de agrarische bestemming om te zetten naar een bedrijfsbestemming.
 
Inhoud
Momenteel wordt het pand niet meer gebruikt als agrarische bedrijfsruimte en staat het leeg. Het voornemen is om hier bedrijfsruimte te realiseren voor opslag, welke niet alleen agrarisch is gelieerd. Hiervoor is het de bedoeling om de agrarische bestemming categorie 3.1t (testcentrum) om te zetten naar een bedrijfsbestemming milieucategorie 2 ten behoeve van opslagunits. Daarnaast worden aan de noordwestzijde van het bedrijfspand een nieuw parkeerterrein en ontsluiting voor de opslagunits gerealiseerd.
 
Ter inzage
Het ontwerpbesluit en alle daarbij behorende stukken liggen ter inzage van woensdag 18 november 2015 tot en met dinsdag 29 december 2015 bij de receptie van het gemeentehuis in Hillegom, Hoofdstraat 115, maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en donderdag van 16.00 uur tot 20.00 uur.  Iedereen kan tijdens de periode van terinzagelegging een zienswijze tegen het ontwerpbesluit indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hillegom. Bij voorkeur schriftelijk via postbus 32, 2180 AA, Hillegom. Een mondelinge zienswijze kunt u kenbaar maken bij het team Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (14 0252). De ingediende zienswijzen worden bij de definitieve besluitvorming betrokken.
 
Let er op dat tegen het definitieve besluit alleen beroep mogelijk is als u belanghebbende bent en tijdig een zienswijze hebt ingediend. Alleen bij bijzondere omstandigheden is een uitzondering hierop mogelijk.
 
Hillegom, 17 november 2015
 
Naar boven