OntwerpbestemmingsplanDe Slinger-west
Logo Houten
Burgemeester en wethouders van Houten maken bekend dat zij op 17 november 2015 ingestemd hebben met het ontwerpbestemmingsplan De Slinger-west.
Het plan
Het gebied De Slinger-west (de voormalige Regenboogschool op het adres De Slinger 3 en omliggende gronden) wordt herontwikkeld tot een woongebied. Na een uitgebreid selectietraject met de omwonenden is er gekozen voor een plan met 29 grondgebonden woningen. Het plan past niet binnen het bestemmingsplan Centrum dat nu geldt. Om de realisatie mogelijk te maken moet er een nieuw bestemmingsplan worden vastgesteld.
Ter inzagelegging
Het ontwerp van het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 19 november 2015 gedurende zes weken ter inzage bij de Gemeente InGang in het gemeentehuis aan het Onderdoor 25 te Houten. De Gemeente InGang is uitsluitend geopend op afspraak. Een afspraak kunt u maken via www.houten.nl/afspraak of via telefoonnummer (030) 63 92 611
Telefonisch is de gemeente bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30-17.00 uur.
Het ontwerpbestemmingsplan is bovendien te raadplegen op de website: www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0321.0410SLINGERWEST-OWBP
Het plan is eveneens raadpleegbaar via de gemeentelijke webviewer RoView: http://0321.roview.net/
Een handleiding voor deze viewer vind u aan de linkerzijde van de betreffende webpagina.
Het plan wordt tevens in pdf-formaat beschikbaar gesteld via de gemeentelijke website www.houten.nl/bestemmingsplannen
De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ruimtelijke-plannen.houten.nl onder het Idn: NL.IMRO.0321.0410SLINGERWEST-OWBP
Wat als u uw mening kenbaar wil maken?
Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van B. en W. van Houten, Postbus 30, 3990 DA te Houten. Mondelinge zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kunnen kenbaar gemaakt worden na afspraak met de heer R. de Goede of de heer W.F. de Moed van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Zij zijn bereikbaar via het secretariaat van deze afdeling op telefoonnummer 030 - 63 92 611.
Vervolg
Na de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan worden de ontvankelijke zienswijzen gebundeld en voorzien van een gemeentelijk antwoord. De gemeenteraad beslist uiteindelijk over de vaststelling van het bestemmingsplan.
Vragen?
Mocht u nog vragen hebben ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan, dan kunt u via het algemene nummer van de gemeente (030 – 63 92 611) contact opnemen de heer R. de Goede of de heer W.F. de Moed van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.
Naar boven