Bestemmingsplan Driessen, WaalwijkUitwerkingsplan De Villa a, fase 4 Villa Dotterbloem en omgevingsvergunning voor het bouwen en uitwegen van 6 maisonnettes en 2 appartementen onherroepelijk van kracht
Logo Waalwijk
Gedurende de beroepstermijn zijn met betrekking tot dit uitwerkingsplan en de met dat plan gecoördineerd in procedure gebrachte omgevingsvergunning geen beroepschriften bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State ontvangen. Daardoor zijn dit uitwerkingsplan en genoemde omgevingsvergunning met ingang van 5 november 2015 onherroepelijk van kracht. Het uitwerkingsplan en de omgevingsvergunning maken de realisering van genoemde woningen met bijbehorende voorzieningen mogelijk in het gebied gelegen aan de zuidoostzijde van de straat Villa Dotterbloem in Driessen.
Het uitwerkingsplan is in papieren versie op afspraak in te zien bij de afdeling Publiekszaken in het stadshuis van Waalwijk, Taxandriaweg 6, publieksingang Winterdijk en digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0867.WWBPUVillaAfase4-va01 en in pdf op de website van de gemeente www.waalwijk.nl> snel naar ruimtelijke plannen>zie onder verder lezen.
Naar boven