Logo Meppel
Bekendmaking vaststelling bestemmingsplan ‘Meppel – Buitengebied, herziening Schuurmansweg 3’, Meppel

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de raad op 5 februari 2015 het bestemmingsplan ‘Meppel – Buitengebied, herziening Schuurmansweg 3’ met planidentificatie ‘NL.IMRO.0119.Schuurmansweg3-BPC1’ ongewijzigd heeft vastgesteld. Het plan betreft een herziening van het bestemmingsplan om op de locatie Schuurmansweg 3 te Nijeveen te komen tot beëindiging van de agrarische bedrijfsvoering en met de ruimte-voor-ruimte-regeling een compensatiewoning te realiseren.

Waar kunt u de stukken inzien?

Het besluit met bijbehorende stukken liggen met ingang van 19 februari 2015 gedurende zes weken tot en met 1 april 2015 voor een ieder ter inzage op het stadhuis, Grote Oever 26 te Meppel. De openingstijden daarvan zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en tevens op vrijdag van 17.00 uur tot 20.00 uur. Het bestemmingsplan kunt u ook inzien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en www.meppel.nl/bestemmingsplannen.

Beroep

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan beroep worden ingesteld tegen het besluit door iedere belanghebbende die aantoont redelijkerwijs niet in te zijn staat geweest om een zienswijze tegen het ontwerp besluit kenbaar te maken. Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het beroepschrift bevat in ieder geval uw naam, adres, de dagtekening, een omschrijving van het (onderdeel van het) besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Aan deze procedure zijn griffiekosten verbonden. Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde bestemmingsplan niet. Gedurende de periode van terinzageligging kan door genoemde belanghebbenden tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor de behandeling van een dergelijk verzoek zijn ook griffierechten verschuldigd.

Inwerkingtreding

Het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Meppel, 18 februari 2015

Burgemeester en wethouders gemeente Meppel

Naar boven