Bekendmaking omgevingsvergunning uitgebreide procedure voor het project: Woning Wittendijkweg 4 Venlo
Logo Venlo
Burgemeester en wethouders van Venlo maken bekend dat zij voor de volgende aanvraag, welke in strijd is met het ter plaatse geldende bestemmingsplan, een omgevingsvergunning hebben verleend met de uitgebreide procedure en met toepassing van de buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo:
•Venlo, Wittendijkweg 4 (sectie H 8389), het realiseren van een woning (658868)
Inzage
De aanvraag, de omgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen voor eenieder ter inzage gedurende zes weken met ingang van donderdag 19 november 2015 tot en met woensdag 30 december 2015 op werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur en op donderdag van 08.00 tot 20.00 uur in de Stadswinkel, Prinsessesingel 30 te Venlo. U dient zich te melden bij de receptie/centrale balie.
De bekendmaking vindt plaats in de Staatscourant en op de gemeentelijke website www.venlo.nl/bekendmakingen.
De digitale versie is in te zien via de gemeentelijke website www.venlo.nl/plannen-ter-inzage  (dit geldt niet voor tekeningen) en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer:
NL.IMRO.0983.OV201514WITTDKWEG4-VA01.
Beroepsclausule
Tijdens deze periode van terinzagelegging, kan een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend, alsmede belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten met betrekking tot het voornemen geen danwel niet (tijdig) een zienswijze hebben ingebracht, alsmede adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid om advies uit te brengen over het ontwerp-besluit, binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, beroep instellen bij de sector Bestuursrecht van de rechtbank Limburg, locatie Roermond, postbus 950, 6040 AZ te Roermond. Het beroepschrift dient te voldoen aan de in de Algemene wet bestuursrecht daaraan gestelde eisen. De omgevingsvergunning treedt pas in werking als de beroepstermijn is verstreken. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kan hangende de beroepsprocedure een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Limburg locatie Roermond. In dat geval treedt de beschikking niet in werking voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.
B eschikking hogere grenswaarden Wet geluidhinder
Burgemeester en wethouders hebben besloten hogere grenswaarden vast te stellen voor de realisatie van een woning op het adres Wittendijkweg 4 te Venlo als bedoeld in artikel 83 Wet geluidhinder.
De beschikking hogere grenswaarden ligt tezamen met de verleende omgevingsvergunning eveneens vanaf donderdag 19 november 2015 tot en met woensdag 30 december 2015 ter inzage in de Stadswinkel Venlo, Prinsessensingel 30 te Venlo. De bekendmaking vindt plaats op de gemeentelijke website www.venlo.nl/bekendmakingen.
De digitale versie is in te zien via de gemeentelijke website www.venlo.nl/plannen-ter-inzage. De stukken kunnen hier als pdf-bestand worden gedownload..
Er kan gedurende een termijn van zes weken, vanaf de dag na ter inzage legging door een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend alsmede een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten met betrekking tot het ontwerpbesluit geen dan wel niet tijdig een zienswijze te hebben ingebracht beroep worden ingesteld.
Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag of via https://digitaalloket.raadvanstate.nl. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. De vastgestelde hogere grenswaarde treedt in werking de dag na het einde van de beroepstermijn. Indien gedurende de beroepstermijn bij de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de inwerkingtreding van het vaststellingsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.
Naar boven