Bouwen van een vrijstaande woning en bijbehorende voorzieningen in gemeente Zoeterwoude
Logo Zoeterwoude
Ontwerp - omgevingsvergunning voor het bouwen van een vrijstaande woning en bijbehorende voorzieningen op de locatie Noordbuurtseweg 38 (achter Keer-weer 1 en 3) in Zoeterwoude
Burgemeester en wethouders van Zoeterwoude maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een vrijstaande woning en bijbehorende voorzieningen op de locatie Noordbuurtseweg 38 (achter Keer-weer 1 en 3) in Zoeterwoude. De omgevingsvergunning betreft de vergunningplichtige activiteiten:
  • -
    Bouwen
  • -
    Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening
De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 19 november 2015 gedurende zes weken (t/m 30 december 2015) ter inzage bij het Omgevingsloket in het gemeentehuis (geopend: maandag t/m vrijdag van 9:00u tot 12:00u, dinsdag op afspraak tevens van 16:00u tot 19:00u).
Tijdens de periode van ter inzagelegging kunnen zienswijzen worden ingebracht. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan Burgemeester en Wethouders van Zoeterwoude, Noordbuurtseweg 27, 2381 ET Zoeterwoude. Mondelinge zienswijzen kunnen worden ingebracht na telefonische afspraak met J.L. Maliepaard, telefoonnummer: 071 - 580 63 00.
Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.
Naar boven