Ontwerp bestemmingsplan Berltsum-Wier
Logo Menameradiel
Burgemeester en wethouders van de gemeente Menameradiel maken bekend dat met ingang van 16 november 2015 gedurende zes weken ter inzage ligt het voorontwerp-bestemmingsplan Berltsum-Wier (NL.IMRO.1908.BPBerWier-0102). U kunt het plan bekijken via de gemeentelijke website www.menameradiel.nl (klik op ‘bestemmingsplannen’ en vervolgens op ‘bestemmingsplannen in procedure’) en op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt het plan tijdens openingstijden ook inzien bij de centrale balie van het gemeentekantoor in Menaam.
 
Omschrijving plan
De Wet ruimtelijke ordening (Wro) stelt dat bestemmingsplannen om de tien jaar vernieuwd moeten worden. Voorliggend bestemmingsplan herziet de twee geldende bestemmingsplannen voor de kernen Berltsum en Wier, die zijn vastgesteld in 2006 en 2007. Het nieuwe bestemmingsplan voorziet voornamelijk in het actualiseren van functies en activiteiten.
 
Omschrijving plangebied
Het plangebied heeft betrekking op de dorpen Berltsum en Wier
Het plan bestaat uit een plantoelichting, bijlagen, regels en een verbeelding.
Rechtsbescherming
Gedurende zes weken vanaf 16 november 2015 kan een ieder een inspraakreactie kenbaar maken. Dat kan schriftelijk of per e-mail aan burgemeester en wethouders van Menameradiel, postbus 3, 9036 ZW Menaam of gemeente@menameradiel.nl. U kunt ook mondeling een inspraakreactie indienen. Hiervoor kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met P. Lemstra van de afdeling Romte via telefoon (0518) 45 29 00.
Naar boven