Logo Woudrichem
Vaststelling wijzigingsplan ‘Buitengebied – wijzigingsplan Oudendijk 92 – 2014’, Woudrichem

Burgemeester en wethouders van Woudrichem maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat hij op 3 februari 2015 het plan ‘Buitengebied – wijzigingsplan Oudendijk 92 -2014’ met IMRO-code NL.IMRO.0874.BUITWP201401-VGS1 heeft vastgesteld.

Het plangebied bevindt zich aan het adres Oudendijk 92 te Oudendijk. Het plan voorziet in het opheffen van het agrarisch bouwvlak en het wijzigen van de bedrijfswoning naar een reguliere woonbestemming voor twee woningen in de bestaande woonboerderij. Ten opzichte van het ontwerp is een technische verbetering doorgevoerd in artikel 11.1.4 van de regels. In de toelichting is de terinzagelegging en het feit dat er geen zienswijzen zijn ingediend beschreven.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt, met ingang van vrijdag 13 februari 2015 tot en met 27 maart 2015 voor een ieder ter inzage. U kunt de stukken inzien bij de gemeente Woudrichem bij de balie van de afdeling Ruimte in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Woudrichem. Tevens zijn de stukken raadpleegbaar via de homepage van de gemeente Woudrichem (http://www.woudrichem.nl) en RO-online (http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0874.BUITWP201401-VGS1).

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep tegen het wijzigingsplan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA `s-Gravenhage door:

  • belanghebbenden voor zover het een wijziging betreft die bij vaststelling in het wijzigingsplan is aangebracht;

  • belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben kenbaar gemaakt bij de gemeenteraad;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen kenbaar te maken bij de gemeenteraad.

Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Hiertoe dient naast beroep tevens een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening te worden gedaan aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven