Logo Midden-Delfland
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning – Het oprichten van een woning aan de Lookwatering naast nr. 6 (2635 CJ) in Den Hoorn (Z-HZ_WABO-2014-0450), Midden-Delfland

Het ontwerpbesluit omgevingvergunning ligt ter inzage

Vanaf 13 februari 2015 ligt het ontwerpbesluit ter inzage voor de periode van zes weken bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden.

Het ontwerpbesluit en de ruimtelijke onderbouwing kunt u ook inzien als PDF op de gemeentelijke website: www.middendelfland.nl in de rubriek Bestuur & beleid > Actueel > Stukken ter inzage.

Het ontwerpbesluit kunt u ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kiest u ‘Bestemmingsplannen’ waarna u het ontwerpbesluit kunt oproepen door invullen van de locatie of het planid-nummer:NL.IMRO.1842.ovLookwatering4en6-on01

Indienen zienswijzen

Belanghebbenden kunnen, gedurende de termijn van ter inzage ligging, zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbesluit kenbaar maken. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. De schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Midden-Delfland, Postbus 1, 2636 ZG Schipluiden.

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen. Maak daarbij gebruik van het zienswijzenformulier. Dit formulier is te vinden op de gemeentelijke website onder ‘Digitaal Loket’, ‘Formulieren’. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de website voor de precieze voorwaarden.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving, tel: (015) 380 41 11.

Schipluiden, 12 februari 2015

Naar boven