Gemeente Tubbergen–Ontwerpbestemmingsplanen beeldkwaliteitsplan Eeshof Tubbergen
Logo Tubbergen
Burgemeester en wethouders van Tubbergen maken bekend dat ter inzage ligt:
  • -
    het ontwerp van het bestemmingsplan “Eeshof Tubbergen”;
  • -
    het ontwerp van het beeldkwaliteitsplan “Eeshof Tubbergen”.
Het bestemmingsplan heeft tot doel om de uitvoering van een project mogelijk te maken waarbij gedeeltelijke sloop en herbouw van zorgwoningen plaatsvindt op het terrein De Eeshof aan de Eeshoflaan in Tubbergen. Het beeldkwaliteitsplan heeft tot doel om de gewenste beeldkwaliteit te waarborgen.
Ter inzage
De papieren exemplaren van het ontwerpbestemmingsplan en het -beeldkwaliteitsplan liggen met ingang van 18 november 2015 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis.
U kunt het ontwerpbestemmingsplan en -beeldkwaliteitsplan tevens digitaal inzien op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl -> een plan bekijken -> bestemmingsplannen -> ID -> type dan: NL.IMRO.0183.1503728-ow01
Het plan is eveneens digitaal in te zien via de gemeentelijke website www.tubbergen.nl onder het kopje “direct naar”, daarna klikken op ‘ruimtelijke plannen’ en dan op “ruimtelijke plannen ter inzage”.
Zienswijze
Tijdens bovengenoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, postbus 30, 7650 AA Tubbergen en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend dan wel per post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen bovengenoemde termijn indienen nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met de heer M. Proper van de afdeling Maatschappelijke Effecten via het telefoonnummer 0546-628000.
Naar boven