Kennisgeving
Logo Gelderland
Mer -beoordelingsbesluit Stichting Biomassa Hellouw, locatie Graaf Reinaldweg ongenummerd in Haaften (gemeente Neerijnen), kadastraal bekend, Haaften, sectie L, nummers 279 t/m 28
Voorbereidingsbesluit
Dit besluit wordt gezien als een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht. Tegen dit besluit kan alleen bezwaar worden gemaakt door een belanghebbende, die - los van het besluit omgevingsvergunning Wabo - rechtstreeks in zijn belang wordt getroffen.
Publicatie
Het besluit wordt bekendgemaakt op de website van de provincie Gelderland en op officielebekendmakingen.nl en in het Nieuwsblad Geldermalsen.
Tevens wordt het besluit bekendgemaakt in de Staatscourant.
Mogelijkheid van inzien
De aanmeldingsnotitie, het m.e.r.-beoordelingsbesluit en de bijbehorende stukken liggen gedurende een termijn van zes weken ter inzage bij:
  • -
    de gemeente neerijnen; om het besluit bij de gemeente in te zien kunt u een afspraak maken met de gemeentewinkel van de gemeente door te bellen met telefoonnummer 14 0418. De gemeentewinkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 16.30 uur.
  • -
    de provincie Gelderland; om het besluit bij de provincie in te zien kunt u een afspraak maken met het provincieloket via het digtiaal vragenformulier op de website van de provincie of er kan gebeld worden met telefoonnummer 026 359 99 99.
De eerste dag van de ter inzage legging is 6 november 2015.
Bezwaar en beroep
Tegen dit besluit staat geen afzonderlijk bezwaar- of beroep open, omdat sprake is van een voorbereidingsbeslissing. Eventuele bezwaren tegen dit besluit kunnen in de procedure omtrent de omgevingsvergunning aangevoerd worden.
Wilt u meer weten?
Bel het Provincieloket, telefoonnummer (026) 359 99 99.
Tiel, 5 november 2015 - zaaknummer 021439674
Gedeputeerde Staten van Gelderland
Omgevingsdienst Rivierenland
Naar boven