Wijzigingsplan ‘Bloemenweide Noord, ontsluiting’, Zoeterwoude
Logo Zoeterwoude
Het college van B&W van Zoeterwoude maakt ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat op 10 november 2015 het wijzigingsplan ‘Bloemenweide Noord, ontsluiting’ is vastgesteld.
Het plan betreft de locatie ter hoogte van de Verlaatweg en de Bennebroekweg ter plaatse van het voormalig gemaal en voorziet in de mogelijkheid tot het realiseren van een weg voor de ontsluiting van Bloemenweide als onderdeel van de herstructurering van dat gebied.
Het ontwerpwijzigingsplan heeft, gedurende zes weken van 18 september tot en met 29 oktober 2015 ter visie gelegen. Belanghebbenden waren in de gelegenheid hun zienswijzen kenbaar te maken. Er zijn in deze periode geen zienswijzen ingediend.
Er zijn in het plan, ten opzichte van het ontwerpplan, geen wijzigingen doorgevoerd.
Inzagetermijn
Het wijzigingsplan ligt met de daarop betrekking hebbende stukken met ingang van 16 november 2015 ter inzage en is als volgt te raadplegen:
• www.ruimtelijkeplannen.nl (plan-ID: NL.IMRO.0638.BP00016WY001-VAS1);
• in het gemeentehuis, op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur. Voor het maken van een afspraak: www.zoeterwoude.nl/afspraakmaken of 071-5806300;
• www.zoeterwoude.nl > Bouwen en wonen > Bestemmingsplannen.
Be r oep
Gedurende de beroepstermijn van zes weken (tot en met 28 december 2015) kan een belanghebbende die een zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerp van het wijzigingsplan, dan wel belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij tijdens de terinzageleggingstermijn hier redelijkerwijze niet toe in staat waren geweest, schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.
Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.
Naar boven