Ontwerp 1e partiële herziening bestemmingsplan Kern Eemnes, Eemnes
Logo Eemnes
Vanaf dinsdag 17 november ligt gedurende zes weken (dus tot en met 28 december) het ontwerp 1e partiële herziening bestemmingsplan Kern Eemnes ter inzage.
Het ontwerpbestemmingplan heeft onder meer betrekking op:
  • De verkoop van percelen gemeentegrond (restgroen) bij Reijerserf 34-38, Willemserf 10, Fazantenhof 55, Klaproos 12-20, Melkpad 67, Raadhuislaan 51 en Rietgors 12. Deze verkochte percelen grond krijgen de bestemming tuin of wonen.
  • Zegge 1-29 en Zilverschoon 1-39: Het verhogen van de goothoogte van 6 meter naar 7 meter.
  • Hasselaarlaan 58a: Het wijzigen van de bestemming van de dokterspraktijk van ‘maatschappelijk’ naar ‘wonen en maatschappelijk’.
  • De tuin van Molenweg 4: Het toevoegen van een bouwblok voor het bouwen van een woning tussen Molenweg 4 en Molenweg 6.
  • Het op de verbeelding aangeven van terrassen bij horecaondernemingen.
Het ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien bij het loket Bouwen en Wonen in de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 in Eemnes. U kunt hier uitsluitend terecht op afspraak. Telefoonnummer 14 035. Het ontwerpuitwerkingsplan met identificatienummer NL.IMRO.0317.KernEemneshz1-On01 kunt u ook bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl
Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen zienswijzen worden ingediend bij de gemeenteraad van Eemnes, postbus 71, 3755 ZH Eemnes.
Naar boven