Verkeersbesluit, Algemene gehandicaptenparkeerplaats, het Stadstheater, Zoetermeer
Logo Zoetermeer
OPENBARE BEKENDMAKING VERKEERSBESLUIT GEMEENTE ZOETERMEER
 
Algemene gehandicaptenparkeerplaats bij het Stadstheater te Zoetermeer
 
Docman nr. 15/13216
Besloten is een derde parkeervak, langs de zuidelijke rijbaan van de Duitslandlaan tussen het Theaterplein en de ingang van de parkeergarage, aan te duiden als een gehandicaptenparkeerplaats voor algemeen gebruik door uitsluitend gehandicapten.
 
Ter inzage: (op afspraak) vanaf 13 november 2015, gedurende zes weken bij de Omgevingsbalie in de publiekshal van het Stadhuis.
 
Bezwaar indienen: 
 
Belanghebbenden die zich niet met dit besluit kunnen verenigen, kunnen op grond van artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) binnen zes weken na publicatie van dit besluit een gemotiveerd bezwaar indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Zoetermeer (Postbus 15, 2700 AA Zoetermeer). Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van dit besluit niet. Hiertoe kan op grond van het bepaalde in artikel 8:81 Awb een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank ’s Gravenhage (sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag). In dat geval is het vereist dat een bezwaarschrift tegen het besluit is ingediend en dat sprake is van een spoedeisend belang bij het treffen van die voorziening.
 
Informatie: Telefoon 14 079.
 
 
Naar boven