Gemeente Uitgeest: vooraankondiging wijziging bestemmingsplan Busch en Dam 21 a
Logo Uitgeest
Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) en artikel 3:12 Algemene wet bestuursrecht (Awb), geven burgemeester en wethouders van Uitgeest kennis van de voorbereiding van een wijziging van het bestemmingsplan voor het perceel Busch en Dam 21 a te Uitgeest. Het betreft een wijziging van de bestemming “Agrarisch met waarden-Open weide gebied (AW-O) naar de bestemming "Wonen”.
Het betreft een binnenplanse wijzigingsbevoegdheid van het bestemmingsplan, hetgeen inhoud dat deze wijzigingsbevoegdheid reeds in het bestemmingsplan “Buitengebied Uitgeest" is opgenomen.
Overeenkomstig artikel 1.3.1 lid 2 Bro delen wij u mede dat omtrent dit voornemen op dit moment geen inspraak wordt toegepast en dat er nog geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen naar voren te brengen..
Het ontwerp wijzigingsplan zal in december gedurende zes weken ter inzage worden gelegd bij de publieksbalie van het gemeentehuis aan de Middelweg 28, 1911 EG Uitgeest.
Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen zienswijzen omtrent het ontwerp-wijzigingsplan worden ingediend. Van de terinzagelegging wordt vooraf kennis gegeven in de staatcourant, op www. officiëlebekendmakingen.nl en de website van de gemeente Uitgeest, www.uitgeest.nl.
Uitgeest, 17 november 2015
Naar boven