Gemeente Mill en Sint Hubert - Vastgesteld bestemmingsplan Langenboomseweg 148, Langenboom'
Logo Mill en Sint Hubert
Burgemeester en wethouders van de gemeente Mill en Sint Hubert maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad op 5 november 2015 het bestemmingsplan 'Langenboomseweg 148, Langenboom' heeft vastgesteld. Tevens maken zij bekend dat de gemeenteraad gelijktijdig met de vaststelling van het bestemmingsplan ‘Langenboomseweg 148, Langenboom' besloten heeft hiervoor geen exploitatieplan vast te stellen..
Inhoud
Het bestemmingsplan “Langenboomseweg 148 te Langenboom” regelt de uitbreiding van het bestemmingsvlak Bedrijf en duidt het gebruik op een andere wijze. Zo wordt planologisch de realisatie van een nieuw bedrijfsgebouw ter vervanging van het bestaande bedrijfsgebouw mogelijk gemaakt. Tevens wordt beoogd het gebruik aan te laten sluiten bij het huidige gebruik, maar te wijzigen ten behoeve van de voorgenomen activiteiten: de levering en/of installatie van bouwmaterialen, gereedschappen, stalinrichting en technische installaties voor (bedrijfs)gebouwen, alsmede het leveren van materialen voor de inrichting, aanleg en aankleding van (tuin)percelen, alles in een landelijke setting, alsmede het leveren van diensten ten behoeve van genoemde activiteiten. Gewenste activiteiten ten behoeve van de beoogde bedrijfsvestiging- en uitbreiding betreffen onder meer de voorraadopslag van materialen en het uitstallen van showmodellen van te leveren producten.
Ter inzage
Het vaststellingsbesluit en het bijbehorende plan alsmede alle daarop betrekking hebbende stukken zijn met ingang van woensdag 18 november 2015 digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en www.gemeente-mill.nl. Het IMRO-nummer betreft NL.IMRO.0815.BPL15063HBU-VA01. Tevens ligt het vaststellingsbesluit met bijbehorende documenten vanaf woensdag 18 november 2015 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis tijdens de openingstijden.
Beroep
Vanaf donderdag 19 november 2015 kan gedurende genoemde termijn van zes weken beroep worden ingesteld door belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zich tijdig met een zienswijze te richten tot de gemeenteraad.
Het beroep dient te worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Degenen die beroep instellen, kunnen tevens een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening. Dit verzoek moet worden gericht aan de voorzitter van de voornoemde Afdeling. Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn naast een beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.
Naar boven