Goingarijp, It String 61: weigering omgevingsvergunning nieuwbouw (zomer)huis (OV 20130395/1074515)
Logo De Fryske Marren
Burgemeester en wethouders van gemeente De Fryske Marren maken bekend dat zij op 2 november 2015 de omgevingsvergunning ex artikel 2.12, lid 1, onder a, sub 3˚, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) hebben geweigerd voor de nieuwbouw van een (zomer)huis aan It String 61 te Goingarijp.
Terinzagelegging
De geweigerde omgevingsvergunning en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van vrijdag 13 november 2015 gedurende zes weken op werkdagen ter inzage op het gemeentehuis te Joure, Herema State 1 en op de servicepunten Dubbelstraat 1 te Balk en Vissersburen 88 te Lemmer. U kunt de stukken ook digitaal inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl (http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.1921.PBGOI14ITSTRING61-VA01).
Beroepschriftenprocedure
Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden, binnen bovengenoemde periode, beroep instellen bij de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.
Het beroepschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten:
  • de naam en het adres van de indiener
  • de dagtekening
  • een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht
  • de gronden van het beroep
Tegelijk met de indiening van het beroepschrift kunt u vragen het besluit tijdelijk ongedaan te maken. Zo’n verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.
Via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht kan het verzoek om voorlopige voorziening/beroepschrift digitaal worden ingediend bij genoemde rechtbank. Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) nodig.
Een besluit treedt in werking na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende die termijn een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan.
Wilt u meer weten over de procedure en eventuele bijkomende kosten? Bel de gemeente: telefoonnummer 14 05 14.
Naar boven