Besluit van de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties van 26 oktober 2015, houdende de vergoeding van mevrouw Dekker voor haar werkzaamheden voor het College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten, het College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba en het College Aruba financieel toezicht.

De Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties,

Gelet op de Rijkswet financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten, de Landsverordening Aruba financieel toezicht, de afspraken over de openbare financiën van Aruba van 2 mei 2015, Wet vergoedingen adviescolleges en commissies en het Vergoedingenbesluit adviescolleges;

Gezien de benoeming van mevrouw S.M. Dekker tot lid van het College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten, het College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba en het College Aruba financieel toezicht;

BESLUIT

Artikel 1

Mevrouw S.M. Dekker ontvangt voor haar werkzaamheden en de daarbij behorende reistijden voor het College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten, het College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba en het College Aruba financieel toezicht conform artikel 5 van het Vergoedingenbesluit adviescolleges, een vaste vergoeding, gebaseerd op schaal 18, trede 10, van het BBRA 1984 met een deeltijdfactor van 0,6.

Artikel 2

  • 1. Voor de kosten die voortvloeien uit de eisen die de uitoefening van de functie stelt ten aanzien van het onderhouden van externe contacten en die niet declarabel zijn bedraagt de vergoeding € 151,35 per maand.

  • 2. Naast de onkostenvergoedingen overeenkomstig het Reisbesluit binnenland en het Reisbesluit buitenland ontvangt mevrouw S.M. Dekker op declaratiebasis een vergoeding van de kosten van internationale telefoongesprekken die zij maakt in het kader van haar werkzaamheden voor het College financieel toezicht en het College Aruba financieel toezicht.

Artikel 3

Dit besluit treedt in werking met ingang van de tweede dag na dagtekening van dit besluit en werkt zo nodig terug tot 1 augustus 2015.

Artikel 4

Dit besluit is een actualisatie van het besluit d.d. 25 juni 2012.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden gepubliceerd.

De Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, R.H.A. Plasterk

Naar boven