Ontwerp wijzigingsplan bestemmingsplan Buitengebied 2006/Gasthuisweg 12
Logo Bunschoten
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bunschoten maakt bekend dat een ontwerp-wijzigingsplan als bedoeld in artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening is opgesteld voor een perceel, kadastraal bekend sectie M, nummer 701, aan de Gasthuisweg 12 te Bunschoten-Spakenburg.
 
Het plan
 
Het wijzigingsplan heeft betrekking op de mogelijkheid om een tweede agrarische bedrijfswoning te mogen realiseren op het perceel Gasthuisweg 12 te Bunschoten-Spakenburg.
Wij geven hiermee toepassing aan de bevoegdheid een bestemmingsplan te wijzigingen zoals genoemd in artikel 4, lid 12 van de voorschriften van het geldende bestemmingsplan Buitengebied 2006.
 
Wanneer en waar kunt u het ontwerp-uitwerkingsplan inzien?
 
Het ontwerp uitwerkingsplan met de hierbij behorende stukken, kan worden ingezien van donderdag 12 november 2015 tot en met woensdag 23 december 2015 tijdens openingstijden op het gemeentehuis bij de werkeenheid Ruimtelijke Ordening van de afdeling RO&V. Na telefonische afspraak met de werkeenheid ruimtelijke ordening (telefoonnummer 14-033) is inzage in de stukken buiten openingstijden mogelijk. Desgewenst kan op de afdeling een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen.
Omdat hier sprake is van een analoog bestemmingsplan wordt het wijzigingsplan ook in analoge vorm opgesteld en vastgesteld. (art 8.1.2. Bro)
 
Zienswijze
 
Belanghebbenden kunnen, volgens de bepalingen in de Algemene wet bestuursrecht, tijdens de periode van terinzagelegging zijn/haar zienswijze mondeling en/of schriftelijk bij ons college indienen. Schriftelijke reacties kunnen verzonden worden aan burgemeester en wethouders van Bunschoten, Postbus 200, 3750 GE Bunschoten-Spakenburg. Voor mondelinge reacties kan contact opgenomen worden met de afdeling RO&V voor het maken van een afspraak.
 
Bunschoten, 11 november 2015.
 
 
Naar boven