Logo Huizen
Wijzigingsplan en omgevingsvergunningen project Stad en Lande Noord, Huizen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Huizen maken overeenkomstig art. 3.9 a van de wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 13 februari 2015 gedurende zes weken het vastgestelde wijzigingsplan Stad en Lande Noord en de op basis daarvan verleende omgevingsvergunningen ter inzage liggen.

Inhoud wijzigingsplan en omgevingsvergunningen

Het wijzigingsplan maakt de bouw van 22 eengezinswoningen en 54 appartementen aan de Kotter en Schokker mogelijk. In het bestemmingsplan ‘Kom-Oost 2013’ is hiervoor eerder al een wijzigingsbevoegdheid opgenomen. De procedures van het wijzigingsplan en de omgevingsvergunningen zijn voorbereid met toepassing van de gemeentelijke coördinatieregeling (artikel 3.30 wet ruimtelijke ordening). Tegelijk met vaststelling van het wijzigingsplan zijn de omgevingsvergunningen voor dit project verleend.

Inkijken wijzigingsplan en omgevingsvergunningen

Het wijzigingsplan en de omgevingsvergunningen liggen van 13 februari 2015 tot en met 26 maart 2015 ter inzage in het gemeentehuis bij het Klantcontactpunt (centrale receptie). Dit Klantcontactpunt is geopend op ma, di, do: 08.30 – 17.00, wo: 07.30 – 19.30 en vr: 08.30 – 16.00 uur.

De stukken behorend bij het project zijn in elektronische vorm te raadplegen via de gemeentelijke website www.huizen.nl. Door te klikken op ‘Bouwprojecten’, vervolgens op ‘lopende projecten’ en daarna op ‘Centrum Stad en Lande Noord’, kunt u de stukken lezen, opslaan of printen.

Het wijzigingsplan is tevens in elektronische vorm te raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0406.WP01KOMOOST2014-VG01

Beroep instellen

Tegen de besluiten van het college kan beroep worden ingesteld. De beroepstermijn loopt van 14 februari 2015 tot en met 27 maart 2015.

Beroep kan worden ingesteld door:

  • degenen die eerder een ontvankelijke zienswijze hebben ingediend;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest binnen de daartoe gestelde termijn een ontvankelijke zienswijze in te dienen;

De besluiten treden in werking op 28 maart 2015. Het indienen van een beroepschrift schorst niet de werking van de besluiten. In geval van onverwijlde spoed kunt u, naast het indienen van een beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening indienen, dit schort de inwerkingtreding van de besluiten wel op. De besluiten treden dan namelijk in werking nadat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

In alle gevallen geldt dat het beroepschrift en/of het verzoek om voorlopige voorziening binnen de beroepstermijn moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Huizen, 12 februari 2015

Naar boven