Vastgesteld bestemmingsplan "7e herziening bestemmingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, Westerveldweg–Schoolweg 10
Logo Dalfsen
Burgemeester en wethouders van Dalfsen maken bekend dat de gemeenteraad van Dalfsen, op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, het bestemmingsplan "7e herziening bestemmingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, Westerveldweg–Schoolweg 10" op 26 oktober 2015 heeft vastgesteld.
Dit plan maakt het mogelijk dat er aan de Westerveldweg, kadastraal bekend, gemeente Dalfsen sectie W, nummer 83 een legkippenbedrijf wordt gerealiseerd door verplaatsing van het agrarische bouwperceel van de Schoolweg 10a naar deze locatie aan de Westerveldweg. Het perceel aan de Schoolweg 10 krijgt daarbij de bestemming Wonen. Onderdeel van de stukken is tevens een geactualiseerde versie van het milieueffectrapport voor dit plan.
Het bestemmingsplan ligt met de bijbehorende stukken van 12 november 2015 tot en met 24 december 2015 voor iedereen ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis in Dalfsen en het servicepunt in Nieuwleusen. U kunt het bestemmingsplan met identificatienummer NL.IMRO.0148.BgemDlfshz7-vs01 ook inzien via www.dalfsen.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl. De bestanden zijn beschikbaar op http://ro.dalfsen.nl.
Instellen beroep
Beroep tegen het besluit instellen kan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit is gedurende bovengenoemde termijn mogelijk voor:
  • 1.
    belanghebbenden die het niet eens zijn met dit besluit en die tijdig hun zienswijze hebben ingediend;
  • 2.
    belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen;  
Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het besluit blijft gelden in de tijd dat uw beroepschrift in behandeling is. Als u dit niet wilt, vanwege spoedeisend belang of omdat het besluit onherstelbare gevolgen heeft voor u, dan kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, dan wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist. 
Voor zowel de behandeling van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.
Dalfsen, 11 november 2015
Burgemeester en wethouders gemeente Dalfsen
 
Naar boven