Ontwerp weigering omgevingsvergunning bouw woning in achtertuin De Kuipertjes 4 te Bladel
Logo Bladel
Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van de artikelen 2.12 eerste lid, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te weigeren voor het mogelijk maken van de bouw van een woning in de achtertuin van De Kuipertjes grenzend aan de Jacob Meijerweg te Bladel.
 
De aanvraag, het ontwerp weigeringsbesluit en de ruimtelijke onderbouwing liggen van 12 november tot en met 23 december 2015 ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC) in het gemeentehuis te Bladel. Het gemeentehuis is geopend op maandag en woensdag van 09.00 tot 19.00 uur en op dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. U kunt de stukken ook inzien via internet: www.bladel.nl/bestemmingsplannen of www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan kent het identificatienummer: NL.IMRO.1728.OVB1044JacoMeijer-ONTW.
 
Tegen het voornemen tot weigering van deze aanvraag omgevingsvergunning kan gedurende de termijn van terinzagelegging door iedereen schriftelijk een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 5530 AA Bladel. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor meer informatie over dit bouwplan kunt u tijdens openingstijden terecht bij het KCC of contact opnemen met C. van Hintum van de afdeling Ontwikkeling (tel. 0497-361636).
 
Bladel, 10 november 2015
 
Burgemeester en wethouders gemeente Bladel,
voornoemd,
 
De secretaris, drs. E.L.C.M. Mol
 
De burgemeester, mr. A.H.J.M. Swachten
 
Naar boven