Ontwerp bestemmingsplan Hameinde Loenen en beeldkwaliteitsplan Hameinde, Apeldoorn
Logo Apeldoorn
Van 12 november 2015 tot en met 23 december 2015 liggen het ontwerp van het bestemmingsplan Hameinde Loenen met identificatiecode NL.IMRO.0200.bp1273-ont1 en het concept-beeldkwaliteitsplan Hameinde ter inzage.
Het ontwerpbestemmingsplan betreft de realisatie van 42 woningen op de voormalige kwekerijlocatie aan de Hameinde 12 in Loenen. De gemeenteraad is niet van plan een exploitatieplan vast te stellen. Het concept-beeldkwaliteitsplan betreft hetzelfde gebied. In dit beeldkwaliteitsplan zijn de gebiedsgerichte welstandscriteria opgenomen, waaraan wij aanvragen om omgevingsvergunningen voor het bouwen zullen toetsen.
Tijdens de periode waarin het ontwerp-bestemmingsplan ter inzage ligt kan iedereen een zienswijze over het ontwerp-bestemmingsplan geven. Dat kan op de volgende manieren:
  • schriftelijk: stuur uw zienswijze naar de gemeenteraad, Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn, onder vermelding van 'zienswijze over ontwerp bestemmingsplan Hameinde Loenen'. De zienswijzenbrief moet door u ondertekend zijn en ten minste uw naam, adres en woonplaats en indien mogelijk ook uw telefoonnummer bevatten.
  • mondeling: maak een afspraak met de heer T. van Essen, tel. (055) 580 2613.
  • digitaal: vul het formulier in op onze website, www.apeldoorn.nl/reactiebestemmingsplan (inloggen met DigiD).
    Het indienen van digitale zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.
Tijdens de periode waarin het concept-beeldkwaliteitsplan ter inzage ligt kan iedereen er een reactie op geven. Dat kan op de volgende manieren:
  • schriftelijk: stuur uw reactie naar de eenheid Ruimtelijke Leefomgeving, Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn, onder vermelding van reactie op beeldkwaliteitsplan Hameinde'. De brief moet door u ondertekend zijn en ten minste uw naam, adres en woonplaats en indien mogelijk ook uw telefoonnummer bevatten.
  • mondeling: maak een afspraak met de heer M.M.C. van Unen, telefoonnummer (055) 580 2405.
Het digitale bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan zijn te raadplegen via onze website www.apeldoorn.nl/inzage.
Het ontwerp-bestemmingsplan en het concept-beeldkwaliteitsplan liggen ook ter inzage in het stadhuis. De medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u meer vertellen over het bestemmingsplan. Beide plannen kunt u ook bekijken op de internetzuil in het stadhuis. De openingstijden van het stadhuis en het Omgevingsloket vindt u op www.apeldoorn.nl/stadhuis.
Op dinsdag 17 november 2015 van 19.00 tot 20.30 uur is er een inloopbijeenkomst in verenigingsgebouw De Brink, Hoofdweg 5 Loenen over het ontwerp-bestemmingsplan en het concept-beeldkwaliteitsplan. Tijdens deze bijeenkomst kunt u op een door u gewenst moment binnenlopen, beide plannen inzien en vragen stellen aan de betrokken medewerkers van de gemeente.
Apeldoorn, 11 november 2015
Naar boven