Ontwerp uitwerkingsplan Polderwijk-Noord Voorzieningencluster-Waterkwartier Zeewolde
Logo Zeewolde
Vanaf woensdag 11 november 2015 ligt het ontwerp uitwerkingsplan Polderwijk-Noord Voorzieningencluster-Waterkwartier gedurende 6 weken ter inzage.
 
Het ontwerp uitwerkingsplan biedt de mogelijkheid voor een supermarkt in het nog te realiseren waterkwartier van de Polderwijk.
 
U kunt het ontwerp uitwerkingsplan Polderwijk-Noord Voorzieningencluster-Waterkwartier met ID nummer NL.IMRO.0050.UPPNoordVCWK-ON01 inzien bij het Publiekscentrum het gemeentehuis te Zeewolde of digitaal via de website www.ruimtelijkeplannen.nl of www.zeewolde.nl.
 
Tijdens de inzagetermijn (t/m 22 december 2015) kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, postbus 1 3890 AA Zeewolde. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar mevrouw S.L. Strauss, te bereiken op telefoonnummer 036-5229423. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerp bestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.
 
Naar boven