Ontwerp bestemmingsplan Ruimte voor Ruimte kavel aan de Molenhuizen te Maasbree
Logo Peel en Maas
Beschrijving
Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken op grond van de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Ruimte voor Ruimte kavel Molenhuizen te Maasbree” ter inzage ligt.
Inhoud ontwerpbestemmingsplan
Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in  de planologisch-juridische regeling ten behoeve van de bouw van een woning in het kader van de regeling “Ruimte voor Ruimte” aan de Molenhuizen ongenummerd te Maasbree.
Wilt u het ontwerpbestemmingsplan inzien?
Iedereen kan het ontwerpbestemmingsplan en de onderliggende stukken inzien van 12 november 2015 tot en met 23 december 2015.
•Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl, het IDN-nummer van de ontwerpbestemmingsplan is:  NL.IMRO.1894.BPL0129-ON01;
•Een papieren versie van het ontwerpbestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken liggen in het gemeentehuis, bij de publieksbalie, tijdens openingstijden ter inzage.
Indienen zienswijzen
Tijdens de eerder genoemde termijn van inzage kan iedereen een schriftelijke zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van Peel en Maas, postbus 7088, 5980 AB Panningen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan maakt u een afspraak met de behandelend ambtenaar, de heer K. Vestjens, telefoon 077-306 66 66.
 
Panningen, 12 november 2015

Gemeente Peel en Maas

Naar boven