Logo Waalwijk
Uitwerkingsplannen De Bibliotheek fase 12 en fase 13 bestemmingsplan Driessen, Waalwijk

Gedurende de beroepstermijn zijn met betrekking tot de uitwerkingsplannen De Bibliotheek fase 12, Futurahuis en aangrenzend woongebied, en de Bibliotheek fase 13, De Bovenkasten, geen beroepsschriften bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State ontvangen. Daardoor zijn deze uitwerkingsplannen met ingang van 31 januari 2015 onherroepelijk van kracht.

Het plangebied van het uitwerkingsplan de Bibliotheek, fase 12 ligt ten zuiden van de Oudestraat en grenst aan de oostzijde aan de Esdoornlaan, de Cypressenlaan en de Dennenlaan en aan de westzijde aan de Burg. van Prooijenstraat. Dit plan omvat het Futurahuis, een kleinschalig woon-zorgcomplex, 6 appartementen, 28 (levensloop bestendige) woningen en 9 bouwkavels t.b.v. particulieren.

Het uitwerkingsplan de Bibliotheek, fase 13, de Bovenkasten maakt de realisering van 39 woningen mogelijk aan de westzijde van de Antoon Coolenstraat en aan weerszijden van de P.C. de Brouwerstraat.

Genoemde uitwerkingsplannen zijn in papieren versie op afspraak in te zien bij de afdeling Publiekszaken in het stadshuis van Waalwijk, Taxandriaweg 6, publieksingang Winterdijk en digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0867.BIBFASE12FUTURA-va01 en NL.IMRO.0867.WWBPUbib13-va01 in pdf op de website van de gemeente www.waalwijk.nl > snel naar ruimtelijke plannen>zie onder verder lezen.

Het College van Waalwijk, 11 februari 2015

Naar boven