Logo Ede
Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein De Klomp Oost, Ede

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Klomp Oost’, met nummer NL.IMRO.0228.BP2011KLOS0001-0201, in Ede en de daarbij behorende stukken van donderdag 12 februari 2015 tot en met woensdag 25 maart inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen, Raadhuisplein 2 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (0318) 680 869.

Online kunt u terecht op www.ede.nl/bekendmakingen. Hier vindt u deze bekendmaking terug en een directe link naar het plan. Daarnaast kunt u het plan inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gebied en gevolg

Het gebied De Klomp Oost wordt aan de noordzijde begrensd door de spoorlijn Arnhem-Utrecht. Aan de oostzijde van het plangebied vormt de nieuwe rondweg tussen de A12 en het station Veenendaal – De Klomp in principe de begrenzing, zij het dat ten oosten van de rondweg een ecologische zone wordt aangelegd. Het plangebied wordt aan de zuidzijde begrensd door de A12. De grens van de bebouwde kom van de Klomp vormt aan de westzijde de begrenzing van het plangebied.

Het bestemmingsplan maakt de ontwikkeling mogelijk van een nieuw bedrijventerrein, alsmede dat een gebied van circa zes hectare wordt bestemd voor gemengde doeleinden. Tot slot zal aan de oostkant van de rondweg de Klomp een ecologische zone worden aangelegd.

Zienswijze

Tijdens de inzageperiode kunt u een schriftelijke zienswijze over het plan sturen aan de gemeenteraad, postbus 9024, 6710 HM Ede. Het indienen van een elektronische zienswijze, bijvoorbeeld per e-mail, is niet mogelijk. Voor meer informatie, of om uw zienswijze mondeling door te geven belt u Maarten Riemersma, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, (0318) 680 869.

Naar boven