Bekendmaking gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Het Spiegel-Graaf Florislaan 2
Logo Bussum
Burgemeester en wethouders van Bussum maken, ingevolge artikel 3.8 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), bekend dat in de vergadering van 1 oktober 2015 de gemeenteraad het bestemmingsplan “Het Spiegel-Graaf Florislaan 2” (gewijzigd), met identificatienummer NL.IMRO.0381.BP2015B002009-va01 heeft vastgesteld.
 
Het (gewijzigd) vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 12 november 2015 voor een periode van zes weken (tot en met 23 december 2015) voor een ieder ter inzage.
 
Omschrijving
Het plan betreft een ontwikkelingsplan.
De beoogde uitbreiding van de Emmaschool is in strijd met het vigerende bestemmingsplan
Het Spiegel-Prins Hendrikpark 2010. Om dit bouwplan te kunnen realiseren dient een nieuw postzegelbestemmingsplan te worden vastgesteld.
 
Ter inzage ligging
Binnen de genoemde termijn is het vastgestelde bestemmingsplan Het Spiegel-Graaf Florislaan 2 beschikbaar gesteld op http://www.bussum.nl/bestemmingsplannen/het-spiegel-prins-hendrikpark/bestemmingsplannen-het-spiegel-prins-hendrikpark/het-spiegel-graaf-florislaan-2/ 
Tevens kan het vastgestelde bestemmingsplan worden ingezien bij de Centrale Balie van de gemeente Bussum, Brinklaan 35 Bussum, geopend maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.
 
Indienen beroep
Binnen de gestelde termijn van zes weken (12 november tot en met 23 december 2015) kunnen belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dit niet hebben gedaan, schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State op het voornoemde adres.
 
Inwerkingtreding
Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking de dag na die waarop de beroepstermijn verstreken is. Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift tevens een verzoek is ingediend om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit van de gemeenteraad niet in werking voordat op een dergelijk verzoek is beslist.
 
Nadere informatie
Voor verdere inlichtingen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met K. Steenbakkers op het telefoonnummer 035 692 88 71.
 
 
Bussum - 11 november 2015

Naar boven