Logo Werkendam
Ontwerpbestemmingsplan Zandpad Sleeuwijk, Werkendam

Burgemeester en wethouders van Werkendam maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf vrijdag 13 februari gedurende zes weken, tot vrijdag 27 maart 2015 ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Zandpad Sleeuwijk.

Het bestemmingsplan voorziet in het bouw van een twee ruimte voor ruimte woningen op twee percelen tegenover Zandpad 12 te Sleeuwijk.

U kunt de stukken inzien bij het servicecentrum van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Werkendam, via www.werkendam.nl of via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen gebruik maken van de mogelijkheid schriftelijk zienswijzen kenbaar te maken bij de gemeenteraad, postbus 16, 4250 DA Werkendam.

Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid mondeling zienswijzen kenbaar te maken, kunt u binnen de gestelde termijn contact opnemen met Anja Boterblom, bereikbaar via 0183-50720 of u kunt mailen om een afspraak te maken via e-mail anja.boterblom@werkendam.nl

Exploitatieovereenkomst voor uitvoering project bouwen twee ruimte voor ruimte woningen aan het Zandpad te Sleeuwijk

Burgemeester en wethouders geven op grond van artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening kennis dat de gemeente Werkendam met de initiatiefnemers van de twee te bouwen woningen een exploitatieovereenkomst heeft gesloten in verband met de realisatie van het in de aanhef genoemde project.

Naar boven