Besluit milieueffectrapportage Dwarskade 4 en 4a in Abcoude
Logo De Ronde Venen
Burgemeester en wethouders van De Ronde Venen maken als bevoegd gezag, gelet op artikel 7.17, vierde lid van de Wet milieubeheer, het volgende bekend.
Op 23 juni 2015 heeft de Firma de Rooij - Van Walbeek - Kroon voor het adres: Dwarskade 4 en 4a, 1391 HS in Abcoude, een “aanmeldnotitie m.e.r.- beoordeling vanwege de bouw van een melkrundveestal met een installatie voor het houden van 262 melkkoeien en 24 stuks vrouwelijk jongvee ingediend.
Overeenkomstig het Besluit milieueffectrapportage, moet het college vooraf bepalen of voor de beoogde opslag een milieueffectrapportage vereist is. Naar aanleiding van de aanmeldnotitie hebben burgemeester en wethouders op 29 oktober 2015 besloten dat er geen milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld.
Het besluit wordt aangemerkt als een beslissing inzake de procedure ter voorbereiding van een besluit (op de aanvraag om een omgevingsvergunning). Gelet op artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht is een dergelijke beslissing niet vatbaar voor bezwaar en beroep van derden. Bezwaar tegen deze besluitvorming kan aan de orde worden gesteld in de vergunningprocedure in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht die op deze besluitvorming volgt.
De stukken met betrekking tot deze beschikking liggen voor zes weken vanaf 6 november 2015 ter inzage en kunnen worden ingezien bij Omgevingsdienst regio Utrecht, Archimedeslaan 6 in Utrecht, elke werkdag van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur; of bij de balie Omgevingszaken op de begane grond, in de centrale hal van het gemeentehuis, Croonstadtlaan 111 in Mijdrecht. Deze balie is open op afspraak, van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 11.30 uur. U kunt een afspraak maken via E. omgevingszaken@derondevenen.nl of T. 0297 29 16 16.
Naar boven