Melding door de Kansspelautoriteit in het kader van artikel 30q, vijfde lid, van de Wet op de kansspelen in verband met een wijziging van de te naam stelling

Op 1 januari 2015 is Merkur Gaming GmbH gefuseerd met Adp Gauselmann GmbH. Daar de activiteiten zijn overgenomen door Adp Gauselmann GmbH heeft de raad van bestuur van de Kansspelautoriteit (hierna: de Kansspelautoriteit) gevraagd alle verantwoordelijkheden en eventuele toekomstige verplichtingen ter zake van het hierboven genoemde bedrijf verleende modeltoelatingen voor kansspelautomaten op naam te stellen van Adp Gauselmann GmbH.

De Kansspelautoriteit is bij besluit van 29 oktober 2015, kenmerk 00.058.135, akkoord gegaan met dit verzoek. Hierdoor zijn alle modeltoelatingen (in de zin van artikel 30m en 30o van de Wet op de kansspelen) die op naam van Merkur Gaming Gmbh gesteld waren, op naam van Adp Gauselmann GmbH (Handelsregister HRB9341) gesteld. Deze wijziging van tenaamstelling heeft betrekking op de hieronder genoemde modeltoelatingen.

Kansspelautomaat bestemd voor de opstelling in speelautomatenhallen

VVT nummer

naam speelautomaat

naam vorige houder

TS7545

Games Unlimited II

Merkur Gaming GmbH

TS7764

Games Unlimited Multi

Merkur Gaming GmbH

TS8416

Games Unlimited III

Merkur Gaming GmbH

TS8431

Games Unlimited Multi II

Merkur Gaming GmbH

Naar boven