Ontwerpbestemmingsplan Moskee Bellavista – terrein (Almelo)
Logo Almelo
Burgemeester en wethouders van de gemeente Almelo hebben besloten het ontwerpbestemmingsplan Moskee Bellavista-terrein (planid: NL.IMRO.0141.00016–BP21) ter inzage te leggen.
De Islamitische Stichting Nederland heeft verzocht medewerking te verlenen aan de bouw van een moskee op het terrein gelegen op de hoek van de Bellavistastraat/Nieuwe Sligtestraat, ook wel genoemd het Bellavistaterrein. De bouw dient ter vervanging van de huidige moskee aan de Bellavistastraat. Het bestemmingsplan dient hiertoe te worden herzien.
Inzien van het ontwerp bestemmingsplan
Het ontwerpbestemmingsplan Moskee-Bellavista-terrein en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 11 november 2015 tot en met 22 december 2015 ter inzage:
  • -
    Bij het Klantencontactcentrum (KCC), Haven Zuidzijde 30 te Almelo. Een ieder kan hier terecht zonder afspraak van 9.00 – 12.00 uur (werkdagen), met afspraak van 13.00 – 16.00 uur (dinsdag en donderdag);
  • -
    Via de website van de gemeente Almelo op www.almelo.nl;
  • -
    Via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl
Gedurende de hierboven genoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen bij de gemeenteraad, postbus 5100, 7600 GC Almelo. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met het team Advies en Ontwerp van de sector Stad en Economie, via (0546) 541111.
Naar boven