Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Vlieland Manege Badweg 8.
Logo Vlieland
Burgemeester en wethouders van de gemeente Vlieland maken conform artikel 3.8 van de Wro bekend dat de gemeenteraad op 26 oktober 2015 het bestemmingsplan Vlieland Manege Badweg 8 gewijzigd heeft vastgesteld.
Regels Aangepast is het artikel: 3.4.1.
Opgenomen is als strijdig gebruik, het gebruik van gronden, gebouwen en/of overkappingen waarbij een toename plaatsvindt van de bestaande stikstofemissie als gevolg van wijziging van dieraantallen, diersoorten en/of andere stalsystemen vanaf het betreffende manegebedrijf/ of de betreffende gronden.
Belanghebbenden kunnen binnen een termijn van zes weken vanaf 9 november 2015 beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrecht van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA De Haag. Voor het indienen van beroep wordt griffierecht geheven. Het besluit ter vaststelling treedt in werking met ingang van de dag waarop de beroepstermijn afloopt.
Het bestemmingsplan is in te zien bij de afdeling RO/BWT, digitaal beschikbaar via de website van de gemeente Vlieland: www.vlieland.nl en via www. ruimtelijke plannen.nl.
Het planindificatienummer voor ruimtelijke plannen is: NL.IMRO 0096.1499274 VA01
Naar boven