Ontwerpuitwerkingsplan “Brug Wilderszijde”, Bergschenhoek, Lansingerland
Logo Lansingerland
 
Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat met ingang van 4 november 2015 tot en met 15 december 2015 het ontwerpuitwerkingsplan “Brug Wilderszijde” met identificatienummer: NL.IMRO.1621.BP0066U02-ONTW voor iedereen ter inzage ligt:
U kunt de stukken inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl en de viewer van de gemeente (http://1621.roview.net/). Als u een nadere toelichting wenst op de betreffende stukken, dan kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14010.
Beschrijving bestemmingsplan
De gemeente Lansingerland wil een veilige fietsvoorziening toevoegen aan Wilderszijde. Het fietspad moet aansluiten op de fietstunnel halverwege de Boterdorpseweg en vervolgens parel lopen langs de Boterdorpseweg naar de scholen aan De Zijde. Het is noodzakelijk gebleken om hiervoor een fietsbrug te realiseren. Het is op basis van het geldende bestemmingsplan “Wilderzijde I” alleen toegestaan om de brug te bouwen nadat hiervoor een uitwerkingsplan in procedure is gebracht. Via dit uitwerkingsplan met de naam “Brug Wilderszijde” wordt hieraan uitvoering gegeven.
Zienswijzen
Tijdens de termijn van terinzagelegging kunt u een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van de gemeenteraad, afdeling RO, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. zienswijze BP0066U02/03. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.
Naar boven