Provincie NH - Wabo, uitgebreide procedure, ontwerpbeschikking (N23 Westfrisiaweg, bouwen cluster 2)
Logo Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied
De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied maakt namens Gedeputeerde Staten van Noord-Holland bekend dat zij een ontwerpbeschikking ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) ter inzage heeft gelegd.
 
De ontwerpbeschikking betreft “N23 Omgevingsvergunning bouwen cluster 2”. Dit behelst het voornemen tot het realiseren van de geluidschermen nummer 12, 13 en 14 in de gemeente Medemblik. Deze ontwerpbeschikking is onderdeel van een project van provinciaal belang ter verbetering van de N23 Westfrisiaweg. Gedeputeerde Staten hebben op 27 oktober 2015 een ontwerp verklaring van geen bedenkingen afgegeven voor geluidschermen 12 en 13 voor het planologisch afwijken van het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ van de gemeente Medemblik.
 
Aanvrager: Provincie Noord-Holland
Zaaknummer: 28062
 
Inzage
De ontwerpbeschikking, de ontwerp verklaring van geen bedenkingen en de bijbehorende stukken liggen met ingang van de dag na publicatie gedurende zes weken ter inzage op www.odnzkg.nl onder bekendmakingen en bij:
- provincie Noord-Holland, Houtplein 33 te Haarlem
- gemeente Medemblik, Dick Ketlaan 21 te Wognum
 
Zienswijzen
Binnen de inzagetermijn kan een ieder zienswijzen over de ontwerpbeschikking en/of de ontwerp verklaring van geen bedenkingen naar voren brengen via digitale formulieren op de website www.odnzkg.nl. Geef duidelijk aan als u niet wilt dat uw naam en adres bekend gemaakt worden. Een schriftelijke zienswijze stuurt u aan de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied, Regiebureau, Postbus 209, 1500 EE Zaandam.
Heeft u vragen over deze procedure of wilt u mondelinge zienswijzen naar voren brengen dan kunt u gebruik maken het contactformulier onder: http://www.odnzkg.nl/contact/contact/. Er wordt dan contact met u opgenomen.
 
Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als men belanghebbende is bij die beschikking en als een zienswijze naar voren is gebracht over de ontwerpbeschikking.
 
Naar boven