Besluit hogere waarde Wet geluidhinder 24 zorgwoningen Eeltje Halbertsmastraat 7 Sneek, Súdwest-Fryslân
Logo Súdwest Fryslân
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Súdwest-Fryslân heeft op 2 november 2015 besloten de hogere waarde als bedoeld in artikel 83 van de Wet geluidhinder vast te stellen. Dit besluit is genomen vanwege het wegverkeerslawaai van de Worp Tjaardastraat op de gevel van het te bouwen woongebouw met zorgwoningen aan de Eeltje Halbertsmastraat 7 te Sneek.
 
Inhoud
In verband met het overschrijden van de voorkeursgrenswaarde (48 dB) als gevolg van wegverkeerslawaai is het vaststellen van een hogere waarde noodzakelijk.
 
Ter inzage
Het besluit ligt met ingang van 6 november 2015 tot en met 17 december 2015 voor een ieder ter inzage.
 
Reageren
Een belanghebbende die aantoont dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze tegen de ontwerpbesluiten bij het college in te dienen kan binnen de termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen zowel het plan als het besluit hogere waarden bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA in Den Haag.
 
Inwerkingtreding
Het besluit hogere waarden treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de bovenvermelde beroepstermijn van 6 weken. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Degene die beroep heeft ingesteld kan verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspaak van de Raad van State, treedt het  het besluit hogere waarden niet in werking voordat op het verzoek is beslist.
Naar boven