Ontwerpbestemmingsplan 'Vierhonderdpolderdijk, Cadzand', Sluis
Logo Sluis
Burgemeester en wethouders van Sluis maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan 'Vierhonderdpolderdijk, Cadzand' ter inzage wordt gelegd. Het bestemmingsplan bevat de juridisch planologische regeling voor het realiseren van een woning in een bunkercomplex aan de Vierhonderdpolderdijk te Cadzand (gelegen tussen Vierhonderdpolderdijk 8 en 9) en vervangt gedeeltelijk het bestemmingsplan 'Buitengebied Sluis'.
Het ontwerpbestemmingsplan met de daarbij behorende bijlagen en het ontwerp besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan liggen met ingang van 5 november 2015 gedurende zes weken (tot en met 16 december 2015) voor iedereen tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC) Nieuwstraat 22 te Oostburg. De stukken zijn ook in te zien via de gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatienummer: NL.IMRO.1714.bp15vierhonderd-ON01). Op verzoek kunnen de desbetreffende stukken buiten kantooruren worden ingezien. U kunt hiervoor een afspraak maken met de heer S. van Vooren van de afdeling Externe dienstverlening, tel. 140117.
Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij de gemeenteraad over het ontwerpbestemmingsplan 'Vierhonderdpolderdijk, Cadzand' op de volgende wijze:
  • Schriftelijk: u kunt uw zienswijze richten aan de gemeenteraad van Sluis, Postbus 27, 4500 AA Oostburg.
  • Mondeling: u kunt hiervoor een afspraak maken met de heer S. van Vooren van de afdeling Externe dienstverlening via tel. 140117.
Wij maken u er op attent dat het niet mogelijk is uw zienswijze via de gemeentelijke website kenbaar te maken.
Oostburg, 4 november 2015
BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN SLUIS,
De secretaris, S.I. de Kievit-Minnaert
De burgemeester, mr. A.M.M. Jetten MSc
Naar boven