Ontwerpuitwerkingsplan X van het bestemmingsplan HanzePark, Lelystad.
Logo Lelystad
Het college van burgemeester en wethouders van Lelystad maakt bekend dat het ontwerp van Uitwerkingsplan X van het bestemmingsplan HanzePark is opgesteld.
Het plan is opgesteld voor het oprichten van 14 rijwoningen. Het plangebied ligt centraal in het bestemmingsplangebied HanzePark, ten noorden van de Hanzeborg en aan de zuidzijde van de Rigastraat, in het westen wordt de bebouwing begrensd door de Lubeckstraat. Dit plan wil het college gaan vaststellen.
 
Het bovengenoemde uitwerkingsplan ligt met ingang van donderdag 5 november 2015 gedurende zes weken ter inzage bij de bij de informatiebalie in de hal van het Stadhuis aan het Stadhuisplein 2. De informatiebalie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur en op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Zaterdags gesloten.
Op grond van artikel 8.1.2 van het Besluit ruimtelijke ordening is het uitwerkingsplan vormgegeven en ingericht overeenkomstig de vormgeving en inrichting van het moederplan bestemmingsplan Hanzepark, dit bestemmingsplan is nog niet digitaal opgesteld. Daarom hoeft het uitwerkingsplan ook niet digitaal opgesteld te worden en aangeboden te worden op www.ruimtelijkeplannen.nl.
 
Belanghebbenden kunnen gedurende genoemde termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij het college omtrent het voornemen genoemde uitwerkingsplan vast te stellen. Ingeval van indiening van een mondelinge zienswijze wordt verzocht eerste contact op te nemen met telefoonnummer 14 0320.
 
Naar boven