Omgevingsvergunning Michiel de Ruyterstraat 31-71 Hillegom
Logo Hillegom
Burgemeester en wethouders van Hillegom maken bekend dat in afwijking van het bestemmingsplan een omgevingsvergunning is verleend met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor Michiel de Ruyterstraat 31-71 in Hillegom.
 
Plangebied en inhoud van het plan
Het project betreft de bouw van 26 appartementen aan de Michiel de Ruyterstraat 31 in Hillegom.  De omgevingsvergunning maakt de bouw en de afwijking van het bestemmingsplan mogelijk.
 
Tegen de ontwerpomgevingsvergunning zijn twee zienswijzen ingediend en het besluit om de vergunning te verlenen is daarom gewijzigd vastgesteld.
 
Anterieure overeenkomst
Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 6.24, derde lid, van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat een anterieure overeenkomst is gesloten met de initiatiefnemer. Dit om te garanderen dat de kosten, samenhangende met de realisatie van het bouwplan, door hem gedragen worden.
 
Ter inzage
Het besluit en alle daarbij behorende stukken en de zakelijke beschrijving van de inhoud van de anterieure overeenkomst liggen ter inzage van woensdag 4 november tot en met dinsdag 15 december 2015 bij de receptie van het gemeentehuis in Hillegom, Hoofdstraat 115, maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en donderdag van 16.00 uur tot 20.00 uur.  
 
Beroepsmogelijkheid
Tegen dit besluit kan alleen schriftelijk beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdens de voorbereidingsprocedure tegen het ontwerpbesluit een zienswijze hebben ingediend of aan kunnen tonen dat zij hiertoe niet in staat zijn geweest. Het instellen van beroep is mogelijk tot en met 15 december 2015 (gedurende zes weken na de dag van terinzagelegging van het besluit). Het beroep kunt u instellen bij de arrondissementsrechtbank Den Haag, Sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.
Het beroepschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten:
  • 1.
    de naam en het adres van de indiener;
  • 2.
    de dagtekening;
  • 3.
    de vermelding van het bestuursorgaan dat het besluit heeft genomen en de datum en het kenmerk van het besluit;
  • 4.
    een opgave van de redenen waarom u zich met het besluit niet kunt verenigen.
Een afschrift van het besluit moet u meesturen.
 
Door het indienen van een beroepschrift wordt het besluit niet opgeschort. Bij een spoedeisend belang kan degene die een beroepschrift heeft ingediend, een voorlopige voorziening (schorsing) vragen aan de Voorzieningenrechter, Sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Het beroepschrift voor de voorlopige voorziening kunt u ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op deze website voor de precieze voorwaarden.
 
Hillegom, 3 november 2015
Naar boven