Gemeente Rhenen - Ontwerpomgevingsvergunning Functiewijzing landhuis Remmerstein
Logo Rhenen
Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen zijn voornemens een omgevingsvergunning te verlenen voor een functiewijziging van het landhuis Remmerstein aan de Oude Veensegrindweg 15 te Rhenen. De aanvraag om omgevingsvergunning is in strijd met het vigerende bestemmingsplan “Buitengebied 2010, partiële herziening 2013” en is daarom aangemerkt als een verzoek om afwijking van het vigerende bestemmingsplan met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).
Inzien
De ontwerpbeschikking, inclusief de onderliggende stukken, ligt van donderdag 12 februari 2015 tot en met woensdag 25 maart 2015 voor een ieder ter inzage.
  • de ontwerpbeschikking is in PDF-bestanden in te zien op www.rhenen.nl onder Actueel > Ter inzage;
  • een analoog (papieren) exemplaar van de ontwerpbeschikking is ook in te zien in het gemeentehuis van Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 75 te Rhenen.
  • Op afspraak : maandag t/m vrijdag 13.00 – 16.00 uur; maandagavond 18.00 – 20.00 uur
  • Zonder afspraak: maandag t/m vrijdag 9.00 – 11.00 uur; woensdagavond 18.00 – 20.00 uur
  • Meer info op de website via www.rhenen.nl
Kopieën
Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar.
Zienswijze
Eenieder kan gedurende de bovengenoemde termijn over bovengenoemd voornemen schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze(n) indienden. Schriftelijke zienswijzen kunnen gestuurd worden naar Gemeente Rhenen, Postbus 201, 3910 AE RHENEN, onder vermelding van ‘Zienswijze team Economie en Ruimte’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan contact op worden genomen met Hugo Bartelink van het team Economie & Ruimte, telefoonnummer 140317..
Naar boven